compactpowder

Masih bingung cari rangkaian produk yang menjaga cantikmu seharian_? Paket Cantik 24 jam solusi dari keluhan yang dihadapi setiap hari.. Rangkaian Produk : • Lipcare : menjaga kelembaban bibir • Suncare : menjaga kulit wajah dari sinar buruk matahari di siang hari • Powder : mengontrol minyak berlebih • Deospray : menjaga badan tetap segar • Body Lotion : menjaga kulit tubuh agar tetap lembab dan sehat . . Free konsultasi/order/join 📱WA 085263559901 . . . #sr12herbal #compactpowder #bedaksr12 #bedakpadat #lipcaresr12 #pelembabbibir #deodorantspraysr12 #bodylotionsr12 #handbody #suncaresr12 #krimtabirsurya #sr12cosmeticskincare #sr12cerahmerona #sr12bumil

. FACEMIST DYXY BERWAJAH BARU !! ================================= HITAM ITU MENAWAN & EXCLUSIVE 💘 . . Facemist yang exclusive dengan semburan WAP TEKNOLOGI NANO, tiada lagi semburan air seperti dahulu. Membuatkan muka kita semakin segar !! . . Wauu tiada yang boleh meyakinkan kita selain DYXY Cosmetics yang exclusive dan mampu milik. . . Tahan selama 2-4 bulan penggunaan FaceMist with Micro Nano Tecnology membuatkan kita lebih sistematik dalam penjagaan wang. Selain itu effect glowing di wajah meningkat sebanyak 200% dengan semburan facemist baru DYXY Cosmetics. . . Jom dapatkan segera. Whatsapp 📲 0145347345 #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teambieena #LuckyDrawDYXY #janganbencicintaku

"Life is an experiment. The more experiments you make the better." ~Ralph Waldo Emerson~ . . (I'm talking about making up my face) 😆😆 . . #makeup #terusbelajardanbenahidiri #moisturizer #foundation #compactpowder #browkit #eyeshadow #eyeliner #mascara #blushon #lipsmoisturizer #lipstick

Nhà Bonita đã ngập tràng các dụng cụ làm đẹp từ Vacosi rồi các nàng ơi 😍😍😍 phục vụ nhu cầu làm đẹp cho các trai xinh gái đẹp hết nấc luôn ạ 💾 FOLLOW INSTAGRAM 💾 - VÔ VÀN ƯU ĐÃI /-bome /-bome /-bome Nếu bạn đã Follow trang rồi chỉ cần nhắn tin đăt hàng qua Instagram, nhà BONI sẽ giảm ngay cho nàng từ 5 đến 10% giá trị sản phẩm… chẳng cần săn SALE và vẫn được SALe còn gì bằng #makeup #brush #beautytools #vacosi #beauty #makeupsponge #curler #eyelid #eyeliner #blusher #lipstick #eyeshadow #lipglow #ddcream #cccream #compactpowder #powder #freeshipping #bonitabh #bienhoa #sale

🌸DAYDEAL🌸 Shop ALLEEN VANDAAG ALLES van LuLu&Gigi met 20% korting!! Omdat het vakantie🏖🌴🌞 is hebben wij vanaf vandaag, de gehele vakantie, elke week op maandag een leuke DAYDEAL. Haal vandaag nog dat leuke make-up setje van [email protected] in huis, keuze uit diverse setjes; glitter oogschaduw, masacare, lipgloss noem het maar op💄💅 #lulu_gigi_girls #daydeal #alleenvandaag #makeup #pretendmakeup #nepmakeup #netecht #meisjes #girls #netalsmama #makeuptime #makeupcollection #lipgloss #glitter #eyeshadow #mascara #lipstick #blushing #compactpowder #lovemakeup #bymerel #kidswebshop #musthaves #onlineshopping #monday #vacation

Bedak Tabur dan Bedak Padat yang berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinar UV, menutup sempurna, menghasilkan riasan yang alami dan tahan lama. Untuk semua jenis kulit. . Untuk Konsultasi dan Order 0817-966-2626/0813-3337-2626 . . . #krimwajah #jualkrimwajah #krimdokter #onlineshop #krimhalal #jualskincare #tonerwajah #facetoner #jualtoner #krimpemutihwajah #sabun #facetreatment #kencang #kulit #cream #tanpabahankimiaberbahaya #beauty #perawatanwajah #krimibumenyusui #krimjerawat #bedak #bedaktabur #bedakpadat #compactpowder #loosepowder #jisha_skincare

Bedak Tabur dan Bedak Padat yang berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinar UV, menutup sempurna, menghasilkan riasan yang alami dan tahan lama. Untuk semua jenis kulit. . Untuk Konsultasi dan Order 0817-966-2626/0813-3337-2626 . . . #krimwajah #jualkrimwajah #krimdokter #onlineshop #krimhalal #jualskincare #tonerwajah #facetoner #jualtoner #krimpemutihwajah #sabun #facetreatment #kencang #kulit #cream #tanpabahankimiaberbahaya #beauty #perawatanwajah #krimibumenyusui #krimjerawat #bedak #bedaktabur #bedakpadat #compactpowder #loosepowder #jisha_skincare

Bedak Tabur dan Bedak Padat yang berfungsi untuk melindungi kulit wajah dari sinar UV, menutup sempurna, menghasilkan riasan yang alami dan tahan lama. Untuk semua jenis kulit. . Untuk Konsultasi dan Order 0817-966-2626/0813-3337-2626 . . . #krimwajah #jualkrimwajah #krimdokter #onlineshop #krimhalal #jualskincare #tonerwajah #facetoner #jualtoner #krimpemutihwajah #sabun #facetreatment #kencang #kulit #cream #tanpabahankimiaberbahaya #beauty #perawatanwajah #krimibumenyusui #krimjerawat #bedak #bedaktabur #bedakpadat #compactpowder #loosepowder #jisha_skincare

Promo.produk Oriflame bulan ini yahh!!..minat dm or wa y dears.. #kecantikan #produkkecantikan #produkoriflame #compactpowder #promokecantikan

. CUSTOMER FEEDBACK!! . . . . Highly Recommended!! Korang kat sana tu masih taknak cuba? Taknak ke glowing mowing flawless mawless sebelum keluar rumah? Muka dah tak breakout, makin sihat, jerawat pon makin kecut, berseri-seri pulak tu. . . Paling best BC CREAM, sekali pakai terus IN LOVE dgn DYXY. Pakai DYXY tak perlu masa yg lama pon, touch up sikit2 je dah cantik, natural look gitteww. DYXY tak bercapuk. Make up simple dan cepat hanya dgn DYXY. . . Anda pon dah in love dgn DYXY? Jangan termenung panjang lagi. Nanti melepas pulak set promosi DYXY ni. . YANG PALING TAK SANGKA ADA PROMO TAK MASUK AKAL😱😱SUPER DUPER JIMAT SIAP FREE GIFT LAGI 🎁🎁 . . Whatsapp sekarang 📲 0145347345 #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teamBieena #janganbencicintaku #syedsaddiq

Perfect Finish Compact Powder utk kemasan matte seharian. Ia juga boleh digunakan dgn berus besar. Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM37.50 ( Ahli RM33.75 ) . #sendayutinggi #compactpowder . 📦 postage add RM8 SM // RM12 SS 🚗 charge COD & delivery serendah RM3-RM10 💰 full deposit utk belian RM100 keatas 📍self-pickup Taman Sri Nanding (Hulu Langat) & Kuchai Entrepreneurs Park (Kuchai Lama) 🎁 FREE COD & POST 6 item keatas - contact us 👇 📷 igshop : @makeupfantasy2 📩 e-mail : [email protected] 📮 FB page : Makeup.fantasy 📲 whtsapp : +601137519734 (ilaa) // +60169390521 (iman) 💬 telegram : @ilaarshd // @areshaiman - if malas simpan number pilih 2 cara 😃 ✅ tinggalkan number phone anda di DM @makeupfantasy2 ✅ tekan link di bio kami - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #dealersendayutinggi #cheras #hululangat #kuchailama #sgbesi #xnefacialspray #collagenfacialspray #sendayutinggi #kualalumpur #spraymakeup

. PRODUK BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT . . Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. . . Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍 . . Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup spray #FaceMistDyxy dan dap dap #BcCreamDyxy nipis nipis pun dah berseri. . . Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari. Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉 . . Rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍 . . Whatsapp skrg 📲 0145347345 #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teamBieena #LuckyDrawDYXY #cintatiadaganti #janganbencicintaku

Tunggu... tungguu ✋✋... Bukan foundation saja yee.. #sugarbellecosmetics dari Bella Ammara juga keluarkan #compactpowder nye sendiri tau !! Yeayyy ! . 🌹Sugarbelle Mattifying Velvet Compact Powder🌹 . Compact powder ni ada 2 code: 🌹 Light 🌹 Natural . Harga RM35 sahaja... Harga mampu milik olsss... . Jom dapatkan segera! . Boleh klik link Whatsapp diProfile ye 😉. . #BellaAmmara #BAlovers #sugarbelle #sugarbellecosmetics #mattifyingvelvetcompactpowder

Tunggu... tungguu ✋✋... Bukan foundation saja yee.. #sugarbellecosmetics dari Bella Ammara juga keluarkan #compactpowder nye sendiri tau !! Yeayyy ! . 🌹Sugarbelle Mattifying Velvet Compact Powder🌹 . Compact powder ni ada 2 code: 🌹 Light 🌹 Natural . Harga RM35 sahaja... Harga mampu milik olsss... . Jom dapatkan segera! . Boleh klik link Whatsapp diProfile ye 😉. . #BellaAmmara #BAlovers #sugarbelle #sugarbellecosmetics #mattifyingvelvetcompactpowder

Tunggu... tungguu ✋✋... Bukan foundation saja yee.. #sugarbellecosmetics dari Bella Ammara juga keluarkan #compactpowder nye sendiri tau !! Yeayyy ! . 🌹Sugarbelle Mattifying Velvet Compact Powder🌹 . Compact powder ni ada 2 code: 🌹 Light 🌹 Natural . Harga RM35 sahaja... Harga mampu milik olsss... . Jom dapatkan segera! . Boleh klik link Whatsapp diProfile ye 😉. . #BellaAmmara #BAlovers #sugarbelle #sugarbellecosmetics #mattifyingvelvetcompactpowder

Tunggu... tungguu ✋✋... Bukan foundation saja yee.. #sugarbellecosmetics dari Bella Ammara juga keluarkan #compactpowder nye sendiri tau !! Yeayyy ! . 🌹Sugarbelle Mattifying Velvet Compact Powder🌹 . Compact powder ni ada 2 code: 🌹 Light 🌹 Natural . Harga RM35 sahaja... Harga mampu milik olsss... . Jom dapatkan segera! . Boleh klik link Whatsapp diProfile ye 😉. . #BellaAmmara #BAlovers #sugarbelle #sugarbellecosmetics #mattifyingvelvetcompactpowder

Besf Combination . Elysian Cosmetic . Pm for details & promo . #elysiancosmetic #elysianpuchong #elysianklang #serumfoundationelysian #compactpowder