perundingkecantikan

My First magic bag from Marykay....start fall in love with MK...😘😘😘 Only RM189, U will get this all item...😚😚😚 Jom join MaryKay as a Beauty Consultant ..pm me ok😘😘.. . siapa cakap lelaki x pakai mary kay?? siapa ckp lepaki x boleh buat mary kay?? nk tau lebih banyak kelebihan marykay wsap bob ye . www.wasap.my/60112457288 . . . #marykaymalaysia #marykayjulypromotion #marykaymen #bobmaryk #perundingkecantikan

Change the FUTURE of your skin! . Anda mahu: kulit wajah yang lembut dan bersinar. . Anda perlukan: Mary Kay Timewise Microdermabrasion Plus Set . Say bye bye to kulit wajah berlubang dengan pores yang besar! Say bye bye now. . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemishine #marykayraspberryice #raspberryice #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Change the FUTURE of your skin! . Anda mahu: kulit wajah yang lembut dan bersinar. . Anda perlukan: Mary Kay Timewise Microdermabrasion Plus Set . Say bye bye to kulit wajah berlubang dengan pores yang besar! Say bye bye now. . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemishine #marykayraspberryice #raspberryice #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

❄ Parut berlubang?? ❄ Liang pori ketara?? ❄ Permukaan kulit wajah tak smooth? ❄ Kulit wajah nampak 'dull' even dah makeup??? . . Cuba tengok gambar di atas. Lepas tu tekan tekan 017 847 1504. Nanti ada sister akan explain segalanya yang anda mahu tahu. Tanpa bayaran uols. . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymicrodermabrasion #microdermabrasion #microdermabrasiontreatment #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Say YES to this serum!!! . Bulan ni boleh dapat PERCUMA Mary Kay Replenishing Serum+ C ini dengan pembelian PROMO item, MARY KAY MICRODERMABRASION ❤ . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemishine #marykayraspberryice #raspberryice #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Khasiat VITAMIN C tidak boleh dirahsiakan lagi. Rata-rata semua tahu kebaikan VITAMIN C kepada kulit kita. . Khasiat serum pula ialah sebagai vitamin/ supplemen kulit. So, VITAMINS AND MOREEE VITAMINS, no?? . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemishine #marykayraspberryice #raspberryice #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Mary Kay Replenishing Serum+C merungkai segala persoalan kepada KULIT ANJAL DAN KETAT! . When you can avoid BOTOX ☺ . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemishine #marykayraspberryice #raspberryice #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #peluangkerjaya #jomcantik #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Hubungi saya, Perunding Kecantikan Mary Kay anda @ kepada yang di Kedah & Penang @ yang berminat, boleh contact & meet up dengan sis 😊 . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemimatte #marykaymauvemoment #perundingkecantikan #peluangkerjaya #surirumah #bisnesdarirumah #beautycareer #cantik #jomcantik #peluangbisnes #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Hubungi saya, Perunding Kecantikan Mary Kay anda @ kepada yang di Kedah & Penang @ yang berminat, boleh contact & meet up dengan sis 😊 . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemimatte #marykaymauvemoment #perundingkecantikan #peluangkerjaya #surirumah #bisnesdarirumah #beautycareer #cantik #jomcantik #peluangbisnes #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Hubungi saya, Perunding Kecantikan Mary Kay anda @ kepada yang di Kedah & Penang @ yang berminat, boleh contact & meet up dengan sis 😊 . . ❤💄⤵ Bibi, 017 847 1504, Your Authorized Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. . . "You can't rely on makeup to look perfect at the age of 50 but you can look younger with a healthy skin" 🌻💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaygelsemimatte #marykaymauvemoment #perundingkecantikan #peluangkerjaya #surirumah #bisnesdarirumah #beautycareer #cantik #jomcantik #peluangbisnes #marykaymakeup #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykayseberangjaya #marykayprai #marykaypenang #marykayutara #marykayalorsetar #marykaybukitmertajam #marykaybutterworth #marykaykulim #onewomancan

Malas macam mana pun sis tiap malam, dua benda ni sis akan tepek jugak di muka. Wajib dah. Ultimate cream ni pelembab melacep. Kenapa sis sangat sukakan cream ni. Sebabnya bila apply kat muka, tekstur dia sngat ringan,cepat meresap. Antara kelebihan dia yang WOW ialah pencerahan akan berlaku secara perlahan-lahan tetapi konsisten. Kulit akan jadi moist, cream meresap ke dalam dan repair kita punya kulit untuk hasil yang lebih glowing. Paling best, pakai sebelum apply make up, dia akan blend dengan make up, kulit muka nampak lebih glowing dan long lasting. Pendek kata, kulit wajah terasa lembab dan dalam masa yang sama akan mengalami pencerahan secara perlahan-lahan. Yang sebelah dia tu, serum nigh solution. Ini best membantu menganjalkan kulit, menghilangkan kedutan dan garisan. Kulit jadi tegang. Ada kolagen dalam ni. Hmm.. Bahagia rasa. Tq mary kay. Tak pernah rasa istimewa gini. 😘😘. #ultimatecreammelacep #timewisenightsolution #myskinbff #lovemarykay #perundingkecantikan #sayabantuandauntukcantik #letscantik #ubahdirimu #cantikdenganmarykay

THE MOST ICONIC BUILDING IN BEAUTY - Kris Jenner. Usahawan mana tak pernah dengar tentang Kris Jenner dan juga empayar kosmetik anak2 beliau Kim Kadarshian dan Kylie Jenner. Saya sgt seronok apabila wanita yg diiktiraf oleh Forbes Women ini mengakui kehebatan syarikat yg saya sedang bekerja! Produk Mary Kay pasar kan lebih ke 40 buah negara! Dan saya gembira berada di kalangan 70,000 org consultant dlm Malaysia! Bekerja dgn syarikat yg tiada hutang! Sale dan comission yg sgt mantap! Student saya pernah ckp in 2010 “MISS JUAL LA MARY KAY, MAK SAYA BUAT BEST” I was like “ok” sebab tak pernah dgr. Kenapa la students tu tak sembang hbs2 menyesal tau tak involved masa belaja dulu. Kalau involve since 2010 dah mcm2 kejayaan saya akan kecapi! Now! Mary Kay dah ada trusted customers. Kita Bukan produk sebarangan. Kita bukan Produk yang takde hala tuju kat mana proses pengilangan dan sebagainya. Kita juga Bukan produk baru nak Up. Kita dah 65 tahun dalam industry and it is world class kind of product. Mary Kay ada saintis sendiri yang bekerja utk memastikan kelangsungan kualiti produk. Tak payah nak sangsi, tak payah nk londeh Mary Kay ni. Mary kay adalah Direct Selling Marketing company yg sama mcm Mcd burger yg anda makan hari2 tau! Tgk lah kami yg berjaya! Dtg la tanya kami. Kami sedia bantu! Kami kn staf... hehehe Www.wasap.my/601124167318 #ilovemyjob #marykaymysg #marykaykedah #carikerja #maukerja #bisnesonline #bisnessendiri #sayajualkosmetik #mastergraduate #perundingkecantikan #parttimejobmalaysia #sideincome #dropshipwanted #dropshipmalaysia

👭 LADIES PERFUME MARY KAY 👭 🙆 Siapa nak WANGI dari pagi sampai petang, balik kerja masih kekal mewangi? 💕 Nak perfume HIGH QUALITY STANDARD perfume butik but more affordable? 💋 WANGIAN EKSKLUSIF khas wanita: 🌿 Upbeat Untuk anda yg mahukan SEMANGAT MEMBARA, JIWA KEKAL RIANG, LANGKAH SENTIASA CERGAS..... Pakailah UPBEAT! 💖 Bauan ni memang sangat² wangi. Nak grab 1 untuk diri sendiri atau maybe nak bagi gift untuk someone? Or boleh juga dibuat hantaran untuk hari bersejarah anda😉 💌 Boleh pm saya laju2, saya akan suggest yang sesuai ikut kehendak uolls 😍! Love Ira Ind Beauty Consultant Mary Kay #marykaymelakatengah #marykaymerlimau #marykayjasin #marykaymelaka #marykaymelakatown #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmelaka #marykaymurah #marykaysale #perundingkecantikan #perundingkecantikanmarykay #awekcun #marykaytrustedseller #trustedseller #marykay

👭 LADIES PERFUME MARY KAY 👭 🙆 Siapa nak WANGI dari pagi sampai petang, balik kerja masih kekal mewangi? 💕 Nak perfume HIGH QUALITY STANDARD perfume butik but more affordable? 💋 WANGIAN EKSKLUSIF khas wanita: 🌿 Upbeat Untuk anda yg mahukan SEMANGAT MEMBARA, JIWA KEKAL RIANG, LANGKAH SENTIASA CERGAS..... Pakailah UPBEAT! 💖 Bauan ni memang sangat² wangi. Nak grab 1 untuk diri sendiri atau maybe nak bagi gift untuk someone? Or boleh juga dibuat hantaran untuk hari bersejarah anda😉 💌 Boleh pm saya laju2, saya akan suggest yang sesuai ikut kehendak uolls 😍! Love Ira Ind Beauty Consultant Mary Kay #marykaymelakatengah #marykaymerlimau #marykayjasin #marykaymelaka #marykaymelakatown #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmelaka #marykaymurah #marykaysale #perundingkecantikan #perundingkecantikanmarykay #awekcun #marykaytrustedseller #trustedseller #marykay

MUA pun berkenan dengan brush collection dari #MaryKay ni.. Siap ada #BrushCleaner Tak yah risau dah jerawat org ni kena kt orang tu. Org tu jangkit kt orang ni. Hehe.. "Wowwwww.. Best giler brush makeup baru ni.. Lembut nk pengsan.. Dgn kualiti antarabangsa.. Tp.. still dgn harga terlajak murah.." Jom dapatkan sekarang Ira Ind Beauty Consultant Mary Kay #marykaymelakatengah #marykaymerlimau #marykayjasin #marykaymelaka #marykaymelakatown #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmelaka #marykaymurah #marykaysale #perundingkecantikan #perundingkecantikanmarykay #awekcun #marykaytrustedseller #trustedseller #marykay

Brush baru pulak! . Mary Kay ni asik launching produk baru je kan? . Itu la untung nya buat bisnes n jadi pengguna kepada jenama yg GAH! Sebab mereka ada duit untuk spend buat R&D bagi hasilkan yang terbaik n terkini untuk para pengguna. . Apa yang best dgn brush baru Mary Kay ni? Selain design yang sangat up to date, brush ni guna 100% bahan sintetik so takde isu guna bahan dari haiwan dan bulu tak mudah tanggal2. . And if uollss perasan, utk cheek brush tu design dia mcm ada lekuk, and you know what lekuk tu mmg didesign khas utk mudahkan uol apply blusher or cheek color! Ekslusif kan 😍 . Harga pulak sangat berbaloi jika dibanding dengan banyak brand lain kat luar yg mempunyai kualiti yang setanding. Dalam erti kata lain, tak perlu la sampai jual organ bagai. 😂 . Mary Kay Essential Brush Collection 1 Set ada 5 batang berus • All-over powder brush • Cheek brush • All-over eye shadow brush • Eye crease brush • Eye smudger brush . Juga terdapat berus lain yang dijual berasingan • Liquid foundation brush • Powder foundation brush • Eyebrow/eyeliner brush . Jom dapatkan sekarang! Ira Ind BEAUTY CONSULTANT MARY KAY #marykaymelakatengah #marykaymerlimau #marykayjasin #marykaymelaka #marykaymelakatown #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmelaka #marykaymurah #marykaysale #perundingkecantikan #perundingkecantikanmarykay #awekcun #marykaytrustedseller #trustedseller #marykay

Mary Kay Botanical Effects . . . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Zatul Beauty consultant +60139632844 . #marykay #marykaykl #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykayjb #perundingkecantikan #marykaykuantan #marykayjb #marykaykl #kulitputih #kulitsihat #cantikdansihat #lipstick #vitamins #makeuptutorial #makeup #gincumurah #colagen #naturalbeauty #cantikalami #bazarpaknilprodukkecantikan #lipstickslime #jerawat #jeragatpudar #pusatkecantikan #beautycenter

Nampak perbezaan dia bila sapukan Oil free hydrating gel pada roti,sebelah hangus terbakar sebelah lagi elok aihh . Sama macam kulit kita if tak ada protection akan terbakar macam tu juga,tak takut ke uolls . Tulah dia peranann dia tuk bantu kulit kita dari sunburn dan protect muka kita . 🌺SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY🌺 🍋OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) ====================== . 🐚OIL FREE HYDRATING GEL🐚 🐠Utk KULIT BERMINAYK & KOMBINASI 🐠 Gel yg sgt ringan 🐠 Cepat meresap 🐠 Melembapkan kulit 🐠 Mengawal minyak 🐠 Meredakan Jerawat 🐠 Menghilangkan jeragat 🐠 Meredakan radang kulit merah2 🐠 Make up base 🐠 Sebagai Cooling gel lepas berjemur 🐠 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 🐠 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak . Zatul Beuaty consultant +60139632844 . . Get free skin consultation and career opportunity 😊 😊😊 . . #marykay #marykaykl #makeup #makeuptutorial #marykaykl #marykayjb #perundingkecantikan #marykaykuantan #marykayjb #marykaykl #kulitputih #kulitsihat #cantikdansihat #lipstick #vitamins #makeuptutorial #makeup #gincumurah #colagen #naturalbeauty #cantikalami #bazarpaknilprodukkecantikan #lipstickslime #jerawat #jeragatpudar #pusatkecantikan #beautycenter