produkcharms

TreaPlus + Skin Supplement untuk kulit berseri dari dalam | Rice ceramide | Trebeaut | Sakura . . - membantu meningkatkan lembapan pada wajah dan mengurangkan kekeringan pada kulit - membantu mencerahkan kulit serta memudarkan parut dan jeragat dari dalam - membantu merangsang pembetukan kolagen dan melambatkan penuaan . . Rm65 tidak termasuk postage ❌pengawet ❌kolagen . . #cintatiadaganti #powder #loosepowdermurah #makeupmurah #serum #treatment #acnetreament #skincare #glamourcosmetic #glamourcosmetichq #tanjongkarang #kualaselangor #makeup #muslimah #hudabeauty #monalisa #pengantin100hari #awaksukasayatak #diasemanishoney #pulang #makeuptutorial #cosmetics #nightspa #Charms #produkcharms #treaplusvitamins #treapluscharms #treaplusvitamin #treaplus

. Boneeta Premix Yogurt by CHARMS | untuk berat badan ideal | - melancarkan kitaran darah dan membantu mencerahkan kulit dari dalam - membantu membakar lemak berlebihan dan meningkatkan metatabolisma badan - mampu meningkatkan kepekaan dan menguatkan daya ingatan . . RM90 tidak termasuk postage . . Halal daripada Jakim | Sakura | Astaxhantin | kolagen salmon | . #setbrush #cintatiadaganti #powder #compactpowder #loosepowder #loosepowdermurah #makeupmurah #serum #treatment #acnetreament #skincare #glamourcosmetic #glamourcosmetichq #tanjongkarang #kualaselangor #makeup #muslimah #hudabeauty #monalisa #pengantin100hari #awaksukasayatak #diasemanishoney #pulang #makeuptutorial #cosmetics #nightspa #Charms #produkcharms #boneeta

. StarGlow Laser Scrub | vitamin C | kolagen marin | teh hijau | - menanggalkan sel-sel kulit mati - menjadikan kulit wajah lebih segar dan sihat - membersihkan kulit wajah secara mendalam - membantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit - membantu memudarkan parut jerawat . . Tips; Skrub wajah anda seminggu sekali bagi kulit normal dan seminggu dua kali bagi kulit berminyak . . RM45 . . #setbrush #cintatiadaganti #powder #compactpowder #loosepowder #loosepowdermurah #makeupmurah #serum #treatment #acnetreament #skincare #glamourcosmetic #glamourcosmetichq #tanjongkarang #kualaselangor #makeup #muslimah #hudabeauty #monalisa #pengantin100hari #awaksukasayatak #diasemanishoney #pulang #makeuptutorial #cosmetics #nightspa #Charms #produkcharms #scrub

. Foundation SPF515 by CHARMS ❌silicon ❌paraben | Mesra solat . . - Mengandungi minyak kelapa dara yang berfungsi menghaluskan sapuan Foundation pada kulit wajah - Mencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat - Melindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas . . RM59 tidak termasuk postage . . #cuci #setbrush #cintatiadaganti #powder #compactpowder #loosepowder #loosepowdermurah #makeupmurah #serum #treatment #acnetreament #skincare #glamourcosmetic #glamourcosmetichq #tanjongkarang #kualaselangor #makeup #muslimah #hudabeauty #monalisa #pengantin100hari #awaksukasayatak #diasemanishoney #pulang #makeuptutorial #cosmetics #foundationCharms #Foundation #Charms #produkCharms

. Night Spa Treatment Cream by CHARMS | ageless | SPF20 | whitening tightening moisturising | . - Membantu mengurangkan pigmentasi - Membantu mengurangkan iritasi,melembapkan kulit yang kering dan mengimbangi PH wajah - Membuatkan kulit lebih awet muda - Membantu memudarkan jeragat. . . Cara penggunaan; cuci wajah dengan bersih. Lap lembut wajah dan sapukan Night Spa Treatment Cream di seluruh wajah sebelum tidur . . RM59 tidak termasuk postage . . #cuci #setbrush #cintatiadaganti #powder #compactpowder #loosepowder #loosepowdermurah #makeupmurah #serum #treatment #acnetreament #skincare #glamourcosmetic #glamourcosmetichq #tanjongkarang #kualaselangor #makeup #muslimah #hudabeauty #monalisa #pengantin100hari #awaksukasayatak #diasemanishoney #pulang #makeuptutorial #cosmetics #nightspa #Charms #produkcharms

🌼 CHARMS PRODUCT: ▷ CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER . ▷ CHARMS FOUNDATION (KOD WHITE DOLLY/ NATURAL BEAUTY/ PINKISH PINKISH) . ▷ CHARMS SERUM KAISYA . ▷ CHARMS STARGLOW LASER SCRUB (NEW) . ▷ CHARMS BONEETA DRINK . ▷ CHARMS FIG BABY SOAP . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #sejutarasabuatadelia #janganbencicintaku #tiadacintasepertimu #andainyatakdir2 #cleansercharms #cleansingsoap #cleanser #jannanick #produkisteri #produkwanita #charmsfoundationnaturalbeauty #charmskaisyaserum #charmscleanser #charmsfigbabysoap #charmsserum #charmscleansermakeupremoval #charmsfoundation #scrubstarglow #starglow #boosterserum #produkcharms

RIMAS sgt2 dgn JERAWAT ni.. ada mcm2 sbb kenapa jerawat tumbuh.. cara pemakanan, hormon, EMOSI dan level of stress, faktor persekitaran, salah guna skincare, mcm2 lagi.. kte je tau kan kenapa kte byk jerawat.. tp jgn sedih sis.. lbh baik rawat sblum mnjadi teruk 😰 . . SET JERAWAT CHARMS sgt sesuai utk anda krn mengandungi... ❤Charms Foundation merawat serta melindungi kulit dr sinaran matahari. Khasiatnya mampu mgecutkan jerawat scara semulajadi. ❤Cleanser & Makeup Remover utk membersih dan membuang kekotoran yg menyumbat liang pori. ❤Night Spa Treatment Cream sbg rawatan alternative waktu mlm utk mengecut dan keringkan jerawat. ❤Vitamin Treaplus yg sgt membantu membaiki sel sel kulit yg rosak dari dalam, melembutkan kulit kte . . Berminat cuba Charms? Skrg ada freegift SPECIAL untuk 2 pelanggan terawal harini! Kulit waJah dah berseri, badan pun wangi 😍 cepat2 DM sis skrg 😍 ✅PERCUMA FREEGIFT SPECIAL ✅PERCUMA POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG (belian 3 produk ke atas) ✅PERCUMA POSTAGE SABAH/SARAWAK/LABUAN (belian 4 produk ke atas) . Whatsapp sis utk Charms , nak survey2 dulu pun boleh dear 🤗 Nak PERCUMA FREEGIFT SPECIAL cpt2 Klik sini ye sis👇👇 ☎ www.wasap.my/01116945159/Charms . #PengedarCharms #CharmsMalaysia #CharmsSkincare #SkincareLulusKkm #SkincareHalal #CharmsCod #codbangi #codputrajaya #codkajang #CharmsFreePos #AgenCharms #CharmsMurah #ProdukCharms #CharmsMalaysia #SetJerawat #TipsKecutJerawat

RIMAS sgt2 dgn JERAWAT ni.. ada mcm2 sbb kenapa jerawat tumbuh.. cara pemakanan, hormon, EMOSI dan level of stress, faktor persekitaran, salah guna skincare, mcm2 lagi.. kte je tau kan kenapa kte byk jerawat.. tp jgn sedih sis.. lbh baik rawat sblum mnjadi teruk 😰 . . SET JERAWAT CHARMS sgt sesuai utk anda krn mengandungi... ❤Charms Foundation merawat serta melindungi kulit dr sinaran matahari. Khasiatnya mampu mgecutkan jerawat scara semulajadi. ❤Cleanser & Makeup Remover utk membersih dan membuang kekotoran yg menyumbat liang pori. ❤Night Spa Treatment Cream sbg rawatan alternative waktu mlm utk mengecut dan keringkan jerawat. ❤Vitamin Treaplus yg sgt membantu membaiki sel sel kulit yg rosak dari dalam, melembutkan kulit kte . . Berminat cuba Charms? Skrg ada freegift SPECIAL untuk 2 pelanggan terawal harini! Kulit waJah dah berseri, badan pun wangi 😍 cepat2 DM Jaja skrg 😍 ✅PERCUMA FREEGIFT SPECIAL ✅PERCUMA POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG (belian 3 produk ke atas) ✅PERCUMA POSTAGE SABAH/SARAWAK/LABUAN (belian 4 produk ke atas) . Whatsapp Jaja utk Charms , nak survey2 dulu pun boleh dear 🤗 Nak PERCUMA FREEGIFT SPECIAL cpt2 Klik sini ye sis👇👇 ☎ www.wasap.my/60192410531/Charms . #PengedarCharms #CharmsMalaysia #CharmsSkincare #SkincareLulusKkm #SkincareHalal #CharmsCod #codbangi #codputrajaya #codkajang #CharmsFreePos #AgenCharms #CharmsMurah #ProdukCharms #CharmsMalaysia #SetJerawat #TipsKecutJerawat

CANTIK PADA MULANYA. AKHIRNYA MENDERITA😭 . . Terpengaruh dgn iklan2 kulit licin seawal 2 hari, punca kulit jadi begini slps bbrapa hari penggunaan. Nak pulih semula? Ambil masa berbulan2 uollsss😭.. Nasib baik #ProdukCharms ada SET NATURAL utk rawat / baiki semula kulit👍 ( #FIGbabySoap #TreaPlus #CharmsFoundation) . Antara produk yg ada dalam Set Natural ni #FIGbabySoap mmg magic sabun ni. Kulit akan jadi lembab dan segala parut akan nyah perlahan2. Boleh guna utk muka dan badan. Mmg berbaloi lah hampa! Takkan rasa rugi dan menyesal klau beli semua produk2 #Charms nih. Kenapa? Haaa mai wassap ai dulu, nnt ai citer ✌ . www.wasap.my/60142129793 (link di bio) . . . #agenCharmsSungaiPetani #bebasmerkuri #halaljakim #charmsbabysoap #foundationcharms #charmstreaplus

Aha aha aha... Selamat pagi jumaat, uyeeee esok cuti hahaha itu plk motif dia kan 😝 Baiklah...seperti yg kita janjikan semalam, arini topik dia "KAISYA SERUM" Sebenarnya lama dah kawan kita soh try serum.. "best kak serum nie, best sgt2!!" Tp biasalah Hazlina "eleh trick bisnes lah ni, aku pakai foundation cukup dahlah" hahaha nampak tak betapa sombong dan poyo Hazlina ni 😂😂😂 Sbb apa Hazlina jd cmni??? Sbb sblm nie, prnh try serum tp produk lain.. Tp SANGAT LIKAT DAN MELEKAT😭 faham je Hazlina kulit berminyak, bila pakai walaupun hanya pada waktu malam/tido sangatlah tak selesa.. Terjaga kul 2-3pagi terus gi cuci muka.. Tak selesa jadi yg merenyam sgt kulit mcm ada hama/kutu berjalan2 kt muka😭😭😭 Tapi bila dh pakai Kaisya Serum.. Benda pertama yg kita rasa "BILA PAKAI FD, KURANG BERMINYAK DAN TAHAN LEBIH LAMA, MUKA PN GLOWING 😘.. YA ALLAH BESTNYA!!! Kalau tak kul9-10pagi dah start berkilat... Adoiiii hahaha itulah perkongsian kita tentang serum, kita kongsi sbb best sgt pakai.. Bukan sekadar trick sale tau 😝 Kalau nak tahu kita pn mula dlm sebulan lebih start pakai serum 😊 dan sekarang tak sabar nk tunggu malam sbb nk pakai serum (haaaa jgn fikir lain plk tau 😝) Sampaikan leader kita gelar kita "RATU SERUM" sbb bila restock, serum wajib ada dlm list💃💃💃 #KitaPakaiKitaJual #SolekDanRawat #ProdukCharms #codCherasSabakBernamSgBesar #DropshipWanted #0172297507

“DAH MACAM2 PRODUK SY CUBA SIS, DARI MAHAL KE MURAH... SEMUA ALA KADAR JE KESAN... BILA JUMPA CHARMS TERUS JATUH CINTA! Eh siap ada KKM & Sijil Halal Jakim pulak tu 😍” - Pn. Fiza... . . Ate kome bila pulak nak coba Charms? Dah penat cuba mcm2.. walaupun produk Charms ni produk local tp dpt byk pengiktirafan.. Kkm & Jakim pun ada sis.. knpa cari yg international dan mahal sdgkn produk tempatan lebih memahami keperluan Kulit org Malaysia kan 😍😍 . . Minat nak cuba Dm aje @saralana.my FREE GIFT ADA.. free postage pun ada.. #CharmsMalaysia #CharmsFoundation #Charms #CharmsSkincare #ProdukCharms

❗❗LASER SCRUB NO 1 DI MALAYSIA❗❗ 💄STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi menyingkirkan kulit mati dan kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah. 💄Ia juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) daripada bawah permukaan kulit sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan menyerap ke dalam kulit. 💄Pada masa sama, parut berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing. Jika tidak scrubbing, proses di atas akan lambat memberikan kesan. 💄STARGLOW bukan scrub biasa-biasa. Ia FORMULA KHAS daripada bahan-bahan yang mempercepatkan penutupan parut berlubang dan pelbagai masalah kulit yang lain. 👍BAHAN DALAM STARGLOW ❤Alpha Arbutin ❤Collagen (buah oren) ❤Vitamin C (buah oren) ❤Ekstrak teh hijau 👍STARGLOW adalah produk buatan Bumiputera Muslim di Malaysia, halal Jakim dan diluluskan KKM, disahkan selamat oleh Makmal Racun Negara. . Klik sini. Www.wasap.my/+60132988748/NakOderStarglowLaserSrub #starglowlaserscrub #charmsscrub #produkcharms #scrubcharms #kulitmati #kulitkusam #poribesar #parut #kulitkering #produkhalal

Ada customer tanya. Kenapa nama pencuci ni makeup remover? Kiranya dia tak boleh hilangkan minyak/kecutkan jerawat la ye? Meh nak kobar kan. Specialnya Charms Cleanser & Makeup Remover ni fungsi dia 2 dalam 1. Kalau masa tu dekat muka uollss ade makeup/foundation boleh gunakan sebagai makeup remover. Kalau nak cuci biasa saja2 pun takde masalah. Hasil dia pun 2 dalam 1. Remove makeup -> muka bersih -> jerawat kecut, parut pudar, pori mengecil. Haaa. Tak caya uolls kene cuba sendiri.KECUT JERAWAT DALAM 2 HARI jee.. In shaa Allah Whatsapp 017 3069381 017 3069381 . #produkcharms #charmsdeliveryselangor #foundationmakeup #codgombakbatucavesselayang #aidilfitri2018 #solekdanrawat #assalamualaikum

SET KERING . Kulit dry sgt sis,.. duduk pulak dlm ofis 24 jam aircond.. keluar nak balik keje, naik lrt, naik moto kena debu2, panas.. kurang pulak minum air.. bertambah kering, dah mcm sisik IKAN 😐😐😐😐 huhu . KENA PAKAI DAY CREAM UNTUK MOISTURIZE KAN KULIT KERING SBELUM JADI DISASTER.. iaitu jeragat!!!! Scary k . . SET KERING CHARMS sgt sesuai utk anda krn mengandungi... ❤Charms Foundation merawat serta melindungi kulit dr sinaran matahari. ❤Cleanser & Makeup Remover utk membersih dan membuang kekotoran yg menyumbat liang pori. ❤Hydra Fresh Cream sbgai day cream yg lembap dan melembutkan kulit ❤Vitamin Treaplus yg sgt membantu membaiki sel sel kulit yg rosak dari dalam, melembutkan kulit kte dgn 3 bahan natural utama.. wajah lebih berseri dan glowing. . Whatsapp sis utk Charms , nak survey2 dulu pun boleh dear 🤗 Nak PERCUMA ISTIMEWA Klik sini ye sis👇👇 ☎ www.wasap.my/601116945159 ☎ www.wasap.my/601116945159 ☎ www.wasap.my/601116945159 . #kulitkering #setkulitkeringCharms #PengedarCharms #CharmsMalaysia #CharmsSkincare #SkincareLulusKkm #SkincareHalal #CharmsCod #CharmsFreePos #AgenCharms #CharmsMurah #ProdukCharms #CharmsMalaysia

SET KERING . Kulit dry sgt sis,.. duduk pulak dlm ofis 24 jam aircond.. keluar nak balik keje, naik lrt, naik moto kena debu2, panas.. kurang pulak minum air.. bertambah kering, dah mcm sisik IKAN 😐😐😐😐 huhu . KENA PAKAI DAY CREAM UNTUK MOISTURIZE KAN KULIT KERING SBELUM JADI DISASTER.. iaitu jeragat!!!! Scary k . . SET KERING CHARMS sgt sesuai utk anda krn mengandungi... ❤Charms Foundation merawat serta melindungi kulit dr sinaran matahari. ❤Cleanser & Makeup Remover utk membersih dan membuang kekotoran yg menyumbat liang pori. ❤Hydra Fresh Cream sbgai day cream yg lembap dan melembutkan kulit . Whatsapp Kafarrah utk Charms , nak survey2 dulu pun boleh dear 🤗 Nak FREE GIFT & Sampul Raya menarik Klik sini ye sis👇👇 ☎ www.wasap.my/60192240224 ☎ www.wasap.my/60192240224 ☎ www.wasap.my/60192240224 . #kulitkering #setkulitkeringCharms #PengedarCharms #CharmsMalaysia #CharmsSkincare #SkincareLulusKkm #SkincareHalal #CharmsCod #CharmsCodShahAlam #CharmsCodBandarSaujanaPutra #CharmsCodPutraheights #CharmsShahAlam #FreePostage #FreeCod #AgenCharms #StokistCharms #CharmsMurah #ProdukCharms #CharmsSelangor #CharmsMalaysia

SET KERING . Kulit dry sgt sis,.. duduk pulak dlm ofis 24 jam aircond.. keluar nak balik keje, naik lrt, naik moto kena debu2, panas.. kurang pulak minum air.. bertambah kering, dah mcm sisik IKAN 😐😐😐😐 huhu . KENA PAKAI DAY CREAM UNTUK MOISTURIZE KAN KULIT KERING SBELUM JADI DISASTER.. iaitu jeragat!!!! Scary k . . SET KERING CHARMS sgt sesuai utk anda krn mengandungi... ❤Charms Foundation merawat serta melindungi kulit dr sinaran matahari. ❤Cleanser & Makeup Remover utk membersih dan membuang kekotoran yg menyumbat liang pori. ❤Hydra Fresh Cream sbgai day cream yg lembap dan melembutkan kulit ❤Vitamin Treaplus yg sgt membantu membaiki sel sel kulit yg rosak dari dalam, melembutkan kulit kte dgn 3 bahan natural utama.. wajah lebih berseri dan glowing. . Whatsapp Jaja utk Charms , nak survey2 dulu pun boleh dear 🤗 Nak PERCUMA ISTIMEWA Klik sini ye sis👇👇 ☎ www.wasap.my/60192410531 ☎ www.wasap.my/60192410531 ☎ www.wasap.my/60192410531 . #kulitkering #setkulitkeringCharms #PengedarCharms #CharmsMalaysia #CharmsSkincare #SkincareLulusKkm #SkincareHalal #CharmsCod #codbangi #codkajang #codputrajaya #CharmsFreePos #AgenCharms #CharmsMurah #ProdukCharms #CharmsMalaysia

Saja je Hazlina ni pepagi dah updated pasal produk dia 😂 Cuma nak bgtau je, barang baru smpai nie..tghari sikit nanti kita hantar yer.. . "Ala, saya ni baru nak cuba Charms, cmna ye??? Ishhh apa susah, mesej je kita, kita sedia membantu.. In syaa Allah, stok mencukupi utk raya ni 💃💃💃 Korang tak nak cuba ke? 😆 #produkcharms #RaiseYourLife

Pagi td ber COD ke rumah boss ai (Stokis Charms Kedah) Tq dear boss sudi support our #HomemadeKuihSiput❤ Selamat Hari Raya boss😁 . Hampa yg nak try our #KuihSiput pon boleh lagi nih, for the last batch.. And hampa yg nk Cod #ProdukCharms pon boleh lagi.. Sempat lagi !! . http://www.wasap.my/60142129793 http://www.wasap.my/60142129793 (link di bio) . . #kuihraya #kuihsiput #kuihtradisional #spdelivery #sungaipetanidelivery