serum

#HBfeedback Another happy #heastias😍 Bougas beauty serum, if you have specific skin care issues to care. How to order? WhatsApp +6019 521 6469 WhatsApp +6019 521 6469 WhatsApp +6019 521 6469 Or just click link in our bio 💕 #heastias #heastiabeauty #beauty #bazaar #serikembangan #sk #shahalam #sa #puchong #kualalumpur #kl #cheras #serum #heastiaserum #cantik #kulit

Repost @dmz_official with @ezrepostapp Mb,... Katanya sabun amoorea ki lagi booming ya,... Klo segitu brp mba... (nunjuk nu amoorea beauty bar 1 box) 380.000 mba, klo jd member 330.000 . 😊😊 Walaahh..., la yo mending go tuku beras entuk sak karung wae sih turah mba, susuk😬😬 Iyes, bener juga nich si embak😀😀 . Tapi kalo aku malah dg modal sabun 1box 330.00,aku bisa beli beras berkarung2 mba,... Bahkan bisa beli yg lain2 juga tuh💃💃💃 . Gtu ya mba,... Aku ajarin dong mb caranya,.... 😀😀😀 Eeeeaaaaaa😂😂😂 . Order WA: 085888826762 LINE ID: dmz_official . #dmz_official_nuamoorea #dmz_official_amoorea #sabunamoorea #sabunamooreaungu #sabunamooreaasli #sabunnuamoorea #nuamooreadep #nuamooreabar #amooreabekasi #nuamooreasteemcellapple #bekasi #jatimulya #amoorea #nuamoorea #amooreaungu #stemcell #nuamooreaungu #sabunherbal #obatkulit #sabunalami #solusimasalahkulit #penghilangjerawat #penghilangbekasluka #serum #alergi #obatherpes #nuamooreabekasi #dmz_official_amoorea

Retinal Fusion PM Night Serum ของ Peter Thomas Roth (2,370 บาท) เซรั่มผสมเรตินอลสำหรับบำรุงฟื้นฟูผิวในยามค่ำคืน ก่อนเข้านอนที่ผสมผสานวิตามินซีและวิตามินอีไว้ด้วยกัน ช่วยให้ผิวหน้านุ่มนวล ชุ่มชื่น ลดเลือนจุดด่างดำ ริ้วรอย บอกลาความแห้งกร้าน ภาพ: google #reallaliworld #webblog2018 #beauty #peterthomasroth #nightserum #retinal #fusion #serum #antiaging #antiwrinkle #face #skincare #darkspot #เรียลลลิเวิลด์ #บิวตี้ #เซรั่ม #กลางคืน #ลดเลือนริ้วรอย #ลดจุดด่างดำ #ชุ่มชื่น #สดใส FB: reallaliworld

DUO TERHEBAT ABAD INI❤️🎊✨ . Acne patch and Bougas Serum kalau digabungkan, kalah jerawat sekuat thanos tau😃 . Cara dia senang je, kalau rasa rasa macam naik merah tapi takde biji tu, malam tu korang letak bougas serum dulu . Lepastu!!!!! Pagi tu terus letak acne patch. Biar tangan tak gatal sangat nak sentuh. Acne patch tu fungi dia sedut nanah punca jerawat. So nanti bila kita tanggalkan acne patch tu, jerawat dah hilang😇 . Malam tu jangan lupa cuci muka and re-apply balik bougas serum sebelum tidur ok🙆🏻‍♀️ . Nantikan kemunculan DUET BOUGAS DAN NEXCARE😂 . #bougasserumkl #bougasserumkl #cantikdenganhanya3titik #sayajualonline2018 #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautysentul #bougasbeautykl #bougasbeautymasjidjamek #bougasbeautylrtasiajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautyutcsentul #bougasbeautypwtc #bougasbeautyhkl #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautyjayaone #serum #cantik #sayajualmakeup #sayajualcodhkl #lagisyantik #klrayafest #moodrepublik

Biarkan testi yang berbicara 👏 Cream paling best seller Sudah banyak yang membuktikanya.. Mau wajah putih , mulus , glowing ?????????.. Ini rahasianya 👇👇👇 Cream glow skinmd hbp Manfaat cream glow skinmd hbp : Memutihkan wajah serta wajah terlihat lebih glowing Mampu menghilangkan jerawat serta bekasnya Mampu menghilangkan flek membandel mampu mengecilkan pori pori Menghaluskan kulit wajah Mampu menghilangkan komedo serta bruntusan Mampu mengatasi masalah kulit wajah Putih. Mulus. Glowing Tanpa ada pengelupasan ya sis Be smart buyer Ada harga ada kualitas produk 😘 Konsultasi Wa 089666732911 #hbpemutih #hb #hbracikan #hbwhiteningoriginalindonesia #hbp #hbpemutihbadan #hbplatinum #hbracik #pemutih #pemutihalami #maskerpemutih #maskerjerawat #masker #cream #creamglowing #creampemutih #creamhn #sampo #serum #pemutihwajah #pemutihbadan #cute #f4f #l4l #followforfollow #pemutihampuh #lulur #lulurracik

Biarkan testi yang berbicara 👏 Cream paling best seller Sudah banyak yang membuktikanya.. Mau wajah putih , mulus , glowing ?????????.. Ini rahasianya 👇👇👇 Cream glow skinmd hbp Manfaat cream glow skinmd hbp : Memutihkan wajah serta wajah terlihat lebih glowing Mampu menghilangkan jerawat serta bekasnya Mampu menghilangkan flek membandel mampu mengecilkan pori pori Menghaluskan kulit wajah Mampu menghilangkan komedo serta bruntusan Mampu mengatasi masalah kulit wajah Putih. Mulus. Glowing Tanpa ada pengelupasan ya sis Be smart buyer Ada harga ada kualitas produk 😘 Konsultasi Wa 089666732911 #hbpemutih #hb #hbracikan #hbwhiteningoriginalindonesia #hbp #hbpemutihbadan #hbplatinum #hbracik #pemutih #pemutihalami #maskerpemutih #maskerjerawat #masker #cream #creamglowing #creampemutih #creamhn #sampo #serum #pemutihwajah #pemutihbadan #cute #f4f #l4l #followforfollow #pemutihampuh #lulur #lulurracik

Repost @dmz_official with @ezrepostapp NU AMOOREA . Yg sudah memutuskan pakai nu amoorea tetep semangat berproses ya, sabar dan telaten pakainya. . Cuekin aja orang2 terdekat yg suka nyinyir seenaknya demi kulit sehat proses purging harus dilewati. Semua akan indah pada waktunya 😁 . More info/join member/order Wa 85888826762 LINE ID: dmz_official . #dmz_official_nuamoorea #dmz_official_amoorea #sabunamoorea #sabunamooreaungu #sabunamooreaasli #sabunnuamoorea #nuamooreadep #nuamooreabar #amooreabekasi #nuamooreasteemcellapple #bekasi #jatimulya #amoorea #nuamoorea #amooreaungu #stemcell #nuamooreaungu #sabunherbal #obatkulit #sabunalami #solusimasalahkulit #penghilangjerawat #penghilangbekasluka #serum #alergi #obatherpes #nuamooreabekasi #dmz_official_amoorea

Biarkan testi yang berbicara 👏 Cream paling best seller Sudah banyak yang membuktikanya.. Mau wajah putih , mulus , glowing ?????????.. Ini rahasianya 👇👇👇 Cream glow skinmd hbp Manfaat cream glow skinmd hbp : Memutihkan wajah serta wajah terlihat lebih glowing Mampu menghilangkan jerawat serta bekasnya Mampu menghilangkan flek membandel mampu mengecilkan pori pori Menghaluskan kulit wajah Mampu menghilangkan komedo serta bruntusan Mampu mengatasi masalah kulit wajah Putih. Mulus. Glowing Tanpa ada pengelupasan ya sis Be smart buyer Ada harga ada kualitas produk 😘 Konsultasi Wa 089666732911 #hbpemutih #hb #hbracikan #hbwhiteningoriginalindonesia #hbp #hbpemutihbadan #hbplatinum #hbracik #pemutih #pemutihalami #maskerpemutih #maskerjerawat #masker #cream #creamglowing #creampemutih #creamhn #sampo #serum #pemutihwajah #pemutihbadan #cute #f4f #l4l #followforfollow #pemutihampuh #lulur #lulurracik

Sikit feedback dari customer, seronok tengok perubahan muka customer tau. Korang yg ada masalah kulit muka wajib cuba. Serum ni best tau. Dah cuba mesti jatuh cinta. Sebotol RM75 Beli 2 RM138 ‼️ Jimat RM12 ‼️ POSTAGE RM8 | RM11 . Whatsapp je link kt bio tu okay 😘 017-7559600 #feedbackbougasbeautyserum #serum #serumviral #bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserumbatupahat #bougasbeautyserummuar #bougaslover #bougasagent #cantikhanyatigatitik #bougasempire #mukabreakout #mukabreakoutteruk #teamkeknis #dropshipneeded #dropshipneedemalaysia #dropshipdiperlukan #cantikhanyatigatitik

Biarkan testi yang berbicara 👏 Cream paling best seller Sudah banyak yang membuktikanya.. Mau wajah putih , mulus , glowing ?????????.. Ini rahasianya 👇👇👇 Cream glow skinmd hbp Manfaat cream glow skinmd hbp : Memutihkan wajah serta wajah terlihat lebih glowing Mampu menghilangkan jerawat serta bekasnya Mampu menghilangkan flek membandel mampu mengecilkan pori pori Menghaluskan kulit wajah Mampu menghilangkan komedo serta bruntusan Mampu mengatasi masalah kulit wajah Putih. Mulus. Glowing Tanpa ada pengelupasan ya sis Be smart buyer Ada harga ada kualitas produk 😘 Konsultasi Wa 089666732911 #hbpemutih #hb #hbracikan #hbwhiteningoriginalindonesia #hbp #hbpemutihbadan #hbplatinum #hbracik #pemutih #pemutihalami #maskerpemutih #maskerjerawat #masker #cream #creamglowing #creampemutih #creamhn #sampo #serum #pemutihwajah #pemutihbadan #cute #f4f #l4l #followforfollow #pemutihampuh #lulur #lulurracik

Biarkan testi yang berbicara 👏 Cream paling best seller Sudah banyak yang membuktikanya.. Mau wajah putih , mulus , glowing ?????????.. Ini rahasianya 👇👇👇 Cream glow skinmd hbp Manfaat cream glow skinmd hbp : Memutihkan wajah serta wajah terlihat lebih glowing Mampu menghilangkan jerawat serta bekasnya Mampu menghilangkan flek membandel mampu mengecilkan pori pori Menghaluskan kulit wajah Mampu menghilangkan komedo serta bruntusan Mampu mengatasi masalah kulit wajah Putih. Mulus. Glowing Tanpa ada pengelupasan ya sis Be smart buyer Ada harga ada kualitas produk 😘 Konsultasi Wa 089666732911 #hbpemutih #hb #hbracikan #hbwhiteningoriginalindonesia #hbp #hbpemutihbadan #hbplatinum #hbracik #pemutih #pemutihalami #maskerpemutih #maskerjerawat #masker #cream #creamglowing #creampemutih #creamhn #sampo #serum #pemutihwajah #pemutihbadan #cute #f4f #l4l #followforfollow #pemutihampuh #lulur #lulurracik

8 KEBAIKAN SERUM AIRISHE YG ANDA PATUT TAHU .. •Menghalang pembentukkan JERAGAT •Mengurangkan KEDUTAN HALUS pada wajah •Mengecilkan LIANG PORI pada wajah •Mengatasi masalah kulit BERMINYAK & kulit KERING •Merawat masalah JERAWAT & JERAWAT PASIR •Bertindak sebagai PELINDUNG kulit sebelum Make up •Mengurangkan masalah BINTIK HITAM & BINTIK PUTIH •Memudarkan PARUT JERAWAT & KESAN JERAGAT . @nhmbeauty_ @nhmbeauty_ @nhmbeauty_ . Whatsapp 011-18673756 Whatsapp 011-18673756 Whatsapp 011-18673756 . #serum #serummuka #serummalaysia #jerawat #jerawatpasir #parutjerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkombinasi #merawatkulit #kulitkusam #kulitterbakar #subburn #jeragat #kulithalus #kulittegang #bintikhitamputih #uum #poliarau #uitmarau #uitm #unimap #um #ump #uthm #utm #upm #ukm #uiam

⚽️ PROMO OLA BOLA ⚽️ . Jom dapatkan #nsabeauty . Promo sah sehingga 22 Julai, tunggu apa lagi. Whatsapp noww