tanjongkarang

MINUM PETANG ☕ - Minum petang adalah waktu paling sesuai untuk makan makanan kudapan, makanan2 ringan dan mudah untuk didapati. Diganding pula bersama teh panas dan angin sepoi2 petang fuhhh, memang nikmat! 😋 - Baby Crab Crispy ni juga antara makanan kudapan yg boleh membantu anda menikmati waktu petang anda. Rasa rempah dan rangup ketam boleh buat anda lupa kejap penat2 lenguh2 badan selepas kerja 😁 - Sekarang waktu paling sesuai untuk dapatkan Baby Crab Crispy, Jangan Berhenti Mengunyah! Hanya RM 26 Sebalang 🦀 Untuk order sila ws 📞0183911128📞 #kualaselangor #bukitmelawati #tanjongkarang #skymirror #mdks #inpens #selangor #visitmalaysia #visitselangor #oneplaza #pantairemis #pasirpenambang #sungaibesar #sabakbernam #samtk #sawahsempadan #bestarijaya

SHAMPOO SANTAN SESUAI UNTUK BABY? . Baby 6 bulan ke atas sesuai. Sebab apa? Nilai PH Shampoo Santan, diantara ph 6 & 7. Dulu masa belajar Sains kan PH neutral 7 kan. . Secara asasnya nilai PH kulit yang ideal ialah 5.5 terutamanya bahagian muka. Sedikit asidik dari neutral. . Bahagian kulit lain boleh lagi terima PH neutral 7. So kalau bahagian rambut dan kulit kepala sesuai dengan produk PH neutral. . Tambahan lagi, Shampoo Santan bebas SLS/SLES, paraben dan silikon. . Tapi... . Kenapa baby 6 bulan ke atas? Bawah 6 bulan tak boleh? . Dalam shampoo santan kita ada guna minyak pati oren dan minyak pati rosemary. Minyak pati sangatlah pekat (potent), dan mungkin takut isu kulit sensitif baby terhadap minyak-minyak pati ni. Kalau baby okay boleh pakai tiada reaksi alahan boleh je pakai. Kita bagi guidelines sebagai langkah berjaga-jaga. . Jom tukar shampoo yang lebih baik untuk anak kita? Sihat pun dapat, lebat pun dapat insya Allah. . . #shampoosantan #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #tanjongkarang #kualaselangor #sawahsempadan #pantairedang

Haiiii gaisss... Dah nk masuk tengahari ni mood swing2 sesambil masak utk lunch iolss nk blnje sikit.. dah ramai public figure try #LulurFlawless ni.. 😍😍 . . Ni bukan produk pemutih yg bg kesan cepat yee.. kena maintain pakai baru nampak hasilnye.. 😘 . . 100% tanpa bahan kimia dijamin halal.. jom grab sorg sebotol.. 😚 . . #lulurflawless #scrubmuka #bellaastilah #scrubkunyit #scrubgreentea #scrubcoffee #scrubsusu #scrubcoklat #lulurflawlesslovers #lulurflawlessfavourite #lulurflawlessohsemm #lulurflawlessviral #LulurFlawless #Scrubmukadanbadan #trustedseller #Malaysia #ScrubGreenTea #ScrubKunyit #lulurflawlessmurah #ScrubCoffee #lulurflawlessmalaysiamurah #bazarpaknil #kosmestikmurah #tanjongkarang #kualaselangor #lulurflawlesstanjongkarang

BABY CRAB CRISPY KINI DI KUALA SELANGOR🦀📣📣 Kepada penggemar makanan laut dan warga Kuala Selangor, ceriakan hari anda bersama Baby Crab Crispy . Ketam rangup disaluti penuh dengan rempah berperisa. Boleh dimakan begitu sahaja atau dicampur bersama hidangan lain. Sesuai untuk Keluarga, Student, Suri Rumah mahu pun kaki movie. Penuhkan mulut dan perut anda dengan Baby Crab Crispy. Hanya RM 26 Sebalang (exclude postage) Cuba dulu baru tahu. WS 0183911128 #kualaselangor #babycrab #babycrabcrispy #babycrabmurah #bukitmelawati #bukitmalawati #mdks #inpens #oneplaza #tanjongkarang #sekinchan #bestarijaya #kusses #samtk #pantairemis #skymirror #visitmalaysia #visitselangor #sabakbernam #thecabin #pasirpenambang